Beställning av tjänst

Telenor

Telefon: 020-222 22 22 

Web: www.telenor.se 

Telenor - Kampanj: Bredband 250/250 Mbit/s för 329 kr/mån i 12 mån

Kampanjpris
329 kr
Kampanjtid
12 mån
Månadskostnad efter kampanj
419 kr
Startavgift
0 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

Snabbt och superpopulärt bredband 250 Mbit/s

Ett av Telenors populäraste bredband – uppkoppling som räcker och blir över för hela familjen!

• Blixtsnabb wifi-router med Wifi 6 ingår
• Ingen frakt- eller startavgift
• Ingen bindningstid
• Högst snitthastighet enligt Netflix

 

Kampanj: Bredband för 329 kr/mån i 12 månader utan bindningstid

Telenor Bredband 250 Mbit/s passar när hela familjen är uppkopplad. Streama film och spela online på flera enheter samtidigt.

Varför Telenor
Hos Telenor kan du samla bredband, tv och telefoni på samma ställe. Vi ger dig ett högklassigt bredband utan bindningstid eller dolda avgifter och en unik teknisk support som är öppen även på kvällar och helger. Och du, självklart ingår vår snygga och snabba wifi-router med Wifi 6!


Samla mobil och bredband så bjuder vi på mer surf
Om du väljer att ha både bredband och mobilabonnemang hos Telenor ser vi till att du får mer mobilsurf för pengarna. Köper du till ett tv-paket får du ännu mer. Du kan även ta del av vår surfgaranti – skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi på surf direkt i mobilen.

Telenor har snabbast bredband – enligt Netflix
Enligt Netflix senaste mätningar av snitthastigheten för streaming ligger Telenor på plats nummer ett. Detta är vi otroligt stolta över! Luta dig tillbaka och lita på en fin upplevelse när du streamar filmer och serier via vårt bredband.

Behöver du hjälp med installationen?
Våra professionella tekniker i Digihjälpen kommer hem till dig och fixar installationen av ditt bredband. Vi hjälper även till med exempelvis flytt av telefonjack, dölja kablar eller vad du nu behöver för att allt det tekniska ska bli snyggt och funka. Pris: 449 kr med rut-avdrag.


LEVERANSINFORMATION

Ditt bredband aktiveras inom 2-7 arbetsdagar, i vissa fall kan det gå snabbare. Wifi-routern skickas inom 3-5 arbetsdagar.