Från och med 2019 kommer en fakturaavgift på 29 kr att läggas på alla pappersfakturor. För att slippa avgiften kan du beställa att få fakturorna via mail, s.k. pdf-faktura, autogiro eller e-faktura.

 

Pdffaktura

För att beställa faktura via mail – skicka en begäran med önskad mailadress till faktura@uppcom.se. Även om du lagt in en mailadress när du aktiverade din förbindelse behöver vi mailadressen igen. Detta görs eftersom många byter mailadress utan att meddela oss. Observera att det kommer att stå Fortnox, inte UppCom, som avsändare av mailet med fakturan.

 

Autogiro

Väljer du autogiro dras pengarna automatiskt från ditt konto när fakturan ska betalas. Autogiro kan du beställa via din Internetbank eller genom att skicka ett mail till faktura@uppcom.se med namn och kundnummer, alternativt din adress, så skickar vi ut en autogiroblankett till dig. Har du redan autogirobetalning inlagd sedan tidigare behöver du inte beställa på nytt då vi har flyttat över befintliga autogirogodkännande till nya systemet. Tänk dock på att om du vill få en fakturakopia varje kvartal så meddela oss en mailadress för utskick av kopian.

 

Efaktura

Med efaktura sköter du betalningen smidigt via din internetbank. När du loggat in i din internetbank kontrollerar och godkänner du fakturan för betalning. Efaktura beställer du lättast via din internetbank nästa gång du betalar räkningarna.